Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τη μεγάλη μάχη του στον τελικό του Roland Garros δείχνοντας τη λαμπρή πορεία που θα έχει.

Και μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να απογοητεύτηκε από την ήττα ωστόσο  δήλωσε χαρούμενος για τη διαδρομή και αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νόλε μας έχει δείξει πόσο μεγάλες εμφανίσεις έχει κάνει. Εμπνέομαι από τα πράγματα που έχει κάνει και θα είμαι ευγνώμων αν πετύχω τα μισά από αυτά».

Ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον τελικό είπε: «Ήταν πολύ μεγάλη μάχη, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά έπαιξα σε αυτόν τον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με την διαδρομή μου στη διοργάνωση».

Ο Στέφανος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές του και τους ανθρώπους που τον στήριξαν στο τουρνουά λέγοντας: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, με την ομάδα μου διαρκώς να με στηρίζουν, και να με βοηθούν να πετύχω τους στόχους μου και τα όνειρα μου. Ευχαριστώ το Ρολάν Γκαρός και ελπίζω να επιστρέψω και να δώσω ένα ωραίο θέαμα και πάλι».

Τζόκοβιτς: «Θα κερδίσει πολλά Γκραν Σλαμ ο Στέφανος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο θρύλος του τένις έδωσε τα εύσημα στον Στέφανο Τσιτσιπά λέγοντας ότι θα έχει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον… άθλο του στον τελικό του Roland Garros, αλλά έδειξε ότι θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες στο μέλλον, γεγονός που επισήμανε με τις δηλώσεις του και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο, είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν σηκώσει τον 19ο τίτλο του σε Γκραν Σλαμ . «Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. Είναι όμως από τις περιπτώσεις που μαθαίνεις περισσότερα από κάθε άλλο ματς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κερδίσει πολλά Γκραν Σλαμ. Σεβασμός σε εσένα και σε όλη την ομάδα σου Στέφανε», κατέληξε ο Τζόκοβιτς.

Μίλησε και για τον αγώνα : «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Θέλω να πω τόσα πολλά στην ομάδα μου και την οικογένειά μου εκεί στο box… Έπαιξα σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε τόσο σπουδαίους πρωταθλητές και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Από την στιγμή που βρέθηκα 0-2 πίσω στο σκορ ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως τα κατάφερα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook