H Εθνική Δανίας ανακοίνωσε πως θα τοποθετηθεί βηματοδότης στον Κρίστιαν Έρικσεν, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη απέναντι στη Φινλανδία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro,

«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα. Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσίαζει. Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο γιατρός που έτρεξε άμεσα κοντά του την ώρα που σωριάστηκε στο γήπεδο και τον επανέφερε στη ζωή παραχώρησε συνέντευξη στην οποία περιέγραψε εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές.

«…Περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες», αναφέρει, μεταξύ άλλων περιγράφει τη συνομιλία του με τον παίχτη:

«Λοιπόν, είσαι μαζί μας;»,

«Ναι, είμαι πίσω, μαζί σου. Γαμώτο, είμαι μόλις 29 ετών» του απάντησε…

«Εκείνη την στιγμή, σιγουρεύτηκα ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook