Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που άνοιξε το σκορ και έφτιαξε τα άλλα δύο γκολ σε Καμαρά (76′) και Βρουσάι (89′), ο εξαιρετικός Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ.

Ασίστ από τον Μπουχαλάκη στο 1-0 του Ελ Αραμπί (50′), ο οποίος έφτιαξε το 2-0 του Καμαρά (76′). Ο Βρουσάι που είχε έρθει από τον πάγκο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Ολυμπιακού στο 89ο λεπτό πετυχαίνοντας το 3-0.

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ, είχε μερικά καλά διαστήματα και κάποιες ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον Σα που κράτησε για ακόμα ένα ματς το μηδέν!

Πλέον, εκτοξεύθηκε στο +15 η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, στους +12 από τον δεύτερο Άρη και στο +14 από την τρίτη ΑΕΚ,

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα – Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια – Εμβιλά, Καμάρα (87’ Πέπε), Μπουχαλάκης – Φορτούνης (72’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (89’ Μασούρας), Μπρούμα (89’ Χασάν)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο (78’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα – Τζόλης (87’ Λάμπρου), Κρμέντσικ (71’ Σβιντέρσκι), Ζίβκοβιτς (78’ Μουργκ)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook