Τι είπε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας, ο μάνατζέρ του.

Την πρόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας, στην περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του Γιώργος Πάνου .
Ο Γιώργος Πάνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, δήλωσε «ο στόχος είναι να είναι εκεί. Πάντα να είναι όταν μπορεί, είναι υγιής και διαθέσιμος».

Ο κ. Πάνου αναφέρθηκε και στη μεγαλειώδη πορεία του κορυφαίου Έλληνα μπασκεμπολίστα στο ΝΒΑ και στους Bucks.

Απέδωσε την επιτυχία του στη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει, στην τύχη που όπως όμως εξήγησε πρέπει «να έχει δουλέψει πολύ ώστε να την αρπάξει».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πάνου:

Για την πορεία των Μπακς: «Η εμπειρία είναι το νούμερο ένα συστατικό, όταν συνδυάζεται και με σκληρή δουλειά. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης αφήνει τη δουλειά του να μιλάει για εκείνον. Σημαντικό είναι και πως οι Μπακς έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια με μικρές, αλλά σημαντικές προσθήκες όπως του Χόλιντεϊ. Το πιο σημαντικό όμως είναι το περιβάλλον. Μίλησαν όλοι για τους τραυματίες των Νετς, για τύχη… Το θέμα είναι να έχεις δουλέψει αρκετά για να αρπάξεις την ευκαιρία. Οι Μπακς ήταν έτοιμοι να αρπάξουν λοιπόν αυτή την ευκαιρία».

Για τις πορείες των προηγούμενων ετών: «Δεν αυξήθηκαν μόνο οι παίκτες, αλλά όλο το σταφ, που έχει γίνει μια σημαντική επένδυση με γυμναστές, προπονητές και αρκετούς ακόμα. Υπάρχει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Σίγουρα η αποτυχία τους έχει πεισμώσει και έχουν αποβάλει το στρες. Μετά τη σειρά με το Μαϊάμι έχουν λυθεί».

Για το αν θα βρεθεί ο Γιάννης στους Ολυμπιακούς, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής: «Ο στόχος είναι ο Γιάννης να είναι στο Τόκιο και όποτε μπορεί και είναι υγιής να είναι εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του είναι να βρει χώρο και χρόνο σε ένα περιβάλλον που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει γιατί θέλει να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook