Νέος επίσημος χορηγός αθλητικού ιματισμού της ΑΕΚ είναι πλέον η ΝΙΚΕ

H AEK ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την αμερικανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης, η οποία και θα αποτελέσει το νέο Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης NIKE, η οποία και θα αποτελέσει το νέο Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας μας.

Η συνεργασία προβλέπει την πλήρη κάλυψη όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί παραγωγές συγκεκριμένων κωδικών που θα υπηρετούν το ευρύτερο ύφος και την φιλοσοφία της ομάδας.

Καθοριστικό ρόλο στη συνεργασία μας θα έχει και η εταιρεία Football Pro, αποκλειστικός συνεργάτης της NIKE για την Ελλάδα για την κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Η Football Pro ανακηρύσσεται σε Official Sports Retailer της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα έχει την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση όλων των επίσημων σημείων λιανικής πώλησης προϊόντων που θα φέρουν το σήμα μας και θα διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και το νέο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα μας”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook