Οι Μπακς άντεξαν στον εκπληκτικό Ντέβιν Μπούκερ που έβαλε 42 πόντους, νίκησαν τους Σανς με 109-103 στο Game 4 των NBA Finals και ισοφάρισαν στο 2-2.

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Κρις Μίντλετον (40 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), καθοριστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (26 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ). Φοβερή άμυνα του Τζρου Χόλιντεϊ στον Κρις Πολ.

Εξωπραγματικός ο Ντέβιν Μπούκερ για τους Σανς, είχε 42 πόντους σε 39 λεπτά μετά από τους 10 στο Game 3.

Μίντλετον και Μπούκερ έγιναν οι πρώτοι αντίπαλοι με +40 πόντους στον ίδιο αγώνα σε σειρά των τελικών τα τελευταία 20 χρόνια, από το 2001 κι έπειτα, όταν ο Σακίλ Ο’ Νιλ κι ο Άλεν Άιβερσον είχαν πετύχει μια παρόμοια επίδοση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Κρις Μίντλετον, ενώ ξεκαθάρισε πως η αποστολή της ομάδας του στους τελικούς δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Αναρωτιόμουν, πόσο πολύ το θέλαμε; Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να βγάλω άμυνες, να στήσω σκριν, ό,τι μπορούσα να κάνω για να είμαστε σε θέση να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε όλοι. Δεν ήταν όμορφο ματς, αλλά αντέξαμε όταν χάσαμε εύκολα σουτ. Πιστέψαμε όμως στους εαυτούς μας, πήραμε τα ριμπάουντ, κόψαμε σουτ, το θέλαμε και το θέλαμε πολύ. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να απολαμβάνω το παιχνίδι, ακόμη περισσότερο. Εμπιστεύομαι τον Μίντλετον, με εμπιστεύεται και εκείνος, έχουμε βρεθεί σε πολλά κλειστά ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την καθοριστική τάπα στο τέλς στον Έιτον: «Πίστεψα ότι θα με καρφώσει! Ήταν ένα hustle play, έπρεπε να κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Είδα την φάση, είδα τον Κρις Πολ, πήδηξα κάθετα ελπίζοντας να βρεθώ εκεί τη σωστή στιγμή. Είχα ένα καλό μπλοκ, ένα εξαιρετικό hustle play. Όταν είδα το ένα χέρι του Έιτον, ήξερα ότι ήταν μακριά για λέι-απ. Το ένιωσα να έρχεται, ήξερα ότι έπρεπε να πηδήξω στη στεφάνη και να καλύψω τη γωνία του. Πήγα αργά. Αν ήμουν στην αντίθετη πλευρά, θα ήταν κάρφωμα. Θα μπορούσε να σπρώξει τη μπάλα και να χρεωθώ με goaltending».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook