Πριν από την έναρξη του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Άρη έγινε βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Σύλλογο Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Η απονομή έγινε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και όπως γράφει χαρακτηριστικά «για τα 11 χρόνια χρυσής προσφοράς του στη θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού».

Η προσφορά του είναι τεράστια, ειδικά σε ότι αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός-Άρης 3-0: Τριάρα στην πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά

Οι Ερυθρόλευκοι, μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League, επικράτησαν του Αρη με 3-0 σε φιλικό που έγινε στο Καραϊσκάκη – Καμαρά, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς τα γκολ των Πειραιωτών.

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Αρη στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Καμαρά και Εμβιλά και ένα στο δεύτερο με τον Ραντζέλοβιτς.

Τρία εντυπωσιακά γκολ, με τον Καμαρά στο 37’ να σκοράρει με τρομερή κεφαλιά από το πέναλτι και τον Εμβιλά στο 43’ με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση. Στο 77’ ο Κούντε πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του, έστρωσε στον Ραντζέλοβιτς και ο Σέρβος διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Πειραιώτες πήραν πολύ καλό βαθμό στο τελευταίο τους τεστ πριν το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Μπακού και πλέον επικεντρώνονται στις μεγάλες μάχες με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Αρης από την άλλη, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μισάωρο, όπου είχε δύο δοκάρια με τους Σάσα και Μπρούνο Γκάμα και έδειξε ότι θα είναι και φέτος ανταγωνιστικός. Οι Κίτρινοι την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook