Στην Αθήνα μαζί με το τρόπαιο του NBA έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι πρωταθλητές του NBA με τους Μπακς, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου θα συνδυάσουν διακοπές με προπονήσεις κι άλλες δραστηριότητες.

Οι διεθνείς Έλληνες καλαθοσφαιριστές παραχώρησαν, μάλιστα, συνέντευξη Τύπου, μιλώντας στους δημοσιογράφους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Μπακς.

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του Θανάσης έφτασαν στην Ελλάδα ως πρωταθλητές του NBA. Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP των τελικών του ΝΒΑ, είχε προϊδεάσει τους Έλληνες για την επιστροφή του στην Ελλάδα μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. «Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου η οποία και διήρκεσε έως τις 13:05.

Πρώτος άρχισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ευχαριστώντας σε όλους κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μπάσκετ έχουν στηρίξει την οικογένεια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Όπως είπε «είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω. Που μπορούμε να το φέρουμε στην Ελλάδα το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε μία μεγάλη διαδικασία γι’ αυτό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα το πάρουμε μαζί μας στα μέρη που μεγαλώσαμε, στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook