Ανακοίνωσε Ονιεκουρού μέχρι το 2025 ο Ολυμπιακός! [photos]
Ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα το πρωί ανακοίνωσε και επίσημα τον Χένρι Ονιεκουρού!
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς άσου, Χένρι Τσουκβουεμέκα Ονιεκουρού. Ο Νιγηριανός που γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1997 στο Λάγκος αποκτήθηκε από τη Μονακό, υπογράφωντας παράλληλα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.
Έχοντας περάσει πέντε χρόνια στην Aspire Academy ο Ονιεκουρού πραγματοποιεί το 2015 το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο με την Έουπεν. Τα 30 γκολ του σε 60 αγώνες με τους Βέλγους, προσέλκυσαν αρκετούς συλλόγους με την Έβερτον να αποκτά τα δικαιώματά του το 2017. Ο Νιγηριανός πέρασε τις επόμενες δύο σεζόν με τη μορφή δανεισμού σε Άντερλεχτ (28 συμ, 10 γκολ) και Γαλατασαράι (31 συμ. 14 γκολ), αντίστοιχα.
Καθώς δεν εξασφαλίζει άδεια εργασίας στην Αγγλία, ο Ονιεκουρού μετακομίζει στη Μονακό με την οποία αγωνίζεται για μισή σεζόν. Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο δανεισμοί στη Γαλατασαράι με την οποία πανηγύρισε συνολικά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι τώρα μετράει 12 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες με 40άρια σε Γερμανία, Δανία και Τσεχία – Πνίγεται κόσμος αναζητώντας δροσιά – Κανόνια νερού στους δρόμους (βίντεο)
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Θαύμα στη Βενεζουέλα: Νεογέννητο μωρό 18 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια – Συγκινητικό βίντεο
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Το «Documento» της Κυριακής
- «Η ΕΛΠΙΔΑ αλλάζει μορφή και «καθαρίζει», λέει η Καρυστιανού μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook