«Ξύπνησα και είδα ξαφνικά 40.000 followers στο Instagram. Λέω τι γίνεται, αυτό χάλασε. Του έκανα ανανέωση και πήγε 42.000»

Ο πρωταθλητής που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει, ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη στο OPEN για το πόσο άλλαξε η ζωή του και το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε, μετά την συγκινητική ανακοίνωση της απόφασής του να σταματήσει τον πρωταθλητισμό.

«Δεν φανταζόμουν αυτό το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκα από τον κόσμο» εξομολογείται και τονίζει πως δεν μετάνιωσε καθόλου για την συναισθηματική του έκρηξη. «Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου», είπε κι εξέφρασε την ελπίδα του να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα.

Επίσης, μίλησε για τους followers του που τους είδε να εκτοξεύονται μετά την συγκλονιστική εξομολόγησή του! «Μετά τον αγώνα κοιμήθηκα. Ξύπνησα και είδα ξαφνικά 40.000 followers στο Instagram. Λέω τι γίνεται, αυτό χάλασε. Του έκανα ανανέωση και πήγε 42.000 followers. Μετά το βράδυ θορυβήθηκα, γιατί δεν ήξερα τι έκταση θα πάρει. Μίλησα και με τον Υπουργό…»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook