Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου έφτασε μέσω Βιέννης στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τον περίμενε πλήθος κόσμου που τον αποθέωσε, η οικογένειά του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο τελευταίο του άλμα με 8.41μ.

Κατά την άφιξή του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να γίνει viral.

«Στον αγώνα απ’ ότι έχω καταλάβει αντιδρώ πολύ καλά και στην πίεση. Μάλλον κάτι κάνει ο οργανισμός μου μόνος του. Πολλές φορές μου έχει συμβεί αυτό και να κατακτήσω ένα μετάλλιο στις τελευταίες προσπάθειες. Μία φορά μου έχει τύχει να πηδήξω καλά στις πρώτες προσπάθειες και να νικήσω. Αυτό ήταν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν που είχα το πόδι μου. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για εμένα όμως ήταν η τελευταία. Για αυτό και πήδηξα τόσο καλά μάλλον. Δεν ξέρω πως το καταφέρνω. Απλά συγκεντρώνομαι και σκέφτομαι τι να κάνω» είπε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook