«Ζητούμε ένα συγνώμη για την χαρά που δείχνουμε να έχουμε αλλά αυτό που κάνουμε είναι μοναδικό και πρέπει να το χαρούμε και να το γιορτάσουμε....»

Η Εθνική ομάδα πόλο προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Γιάννης Φουντούλης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής ομάδας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κανένας δεν πήγε την Ελλάδα στον τελικό μόνος του. Είμαστε 13 παίκτες και προπονητές που έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα φανταζόμασταν. Αυτό για να γίνει πράξη θέλει πάρα πολύ κόπο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή τη στιγμή.

Ειλικρινά με ότι συμβαίνει στην χώρα έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ. Με το πόσο πόνο έχει προκαλέσει σε όλους τους Έλληνες. Δεν μπορούμε να αφιερώσουμε κάτι γιατί εμείς απλά παίζουμε πόλο ενώ εκεί καταστρέφονται περιουσίες και κινδυνεύουν ζωές, δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο έτσι. Ευχόμαστε να περιοριστούν όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και να μην κινδυνέψει κανείς.

Ζητούμε ένα συγνώμη για την χαρά που δείχνουμε να έχουμε αλλά αυτό που κάνουμε είναι μοναδικό και πρέπει να το χαρούμε και να το γιορτάσουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και επίτευγμα για έναν αθλητή. Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο, ένα ορόσημο που θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή και θα μνημονεύεται για πάντα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook