Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ την Πέμπτη, ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς “ισοπέδωσε” και τον πολύ φορμαρισμένο, Κάσπερ Ρουντ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters στο Τορόντο.

Ο Στέφανος έχασε μόλις πέντε games από τον Νορβηγό, Νο11 τενίστα του κόσμου, ο οποίος μετρούσε 14 συνεχόμενες νίκες στο Tour και είχε τρεις σερί κατακτήσεις ΑΤΡ τίτλων, μέχρι να ταξιδέψει στον Καναδά.
Παρ’ όλα αυτά, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να τον θέσει νοκ-άουτ με το τρομερό 6-1, 6-4, παίρνοντας για 2η φορά στην καριέρα του, την πρόκριση στην τελική “4αδα” του Καναδικού Masters.

Ο Νο3 του ταμπλό, έχασε μόλις δέκα πόντους πίσω από το σερβίς του (37/47), δεν άφησε τον Ρουντ να φτάσει σε break (0/1 break point) και πήρε την παλικαρίσια νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τρεις μήνες μετά την ήττα του από τον Νορβηγό στο Masters της Μαδρίτης, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής πήρε την εκδίκησή του και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον θηριώδη Αμερικανό, Ράιλι Οπέλκα.

Αυτήν ήταν η 45η νίκη του Στέφανου μέσα στο 2021. Βελτίωσε το σερί του σε 45-12 και φυσικά, δεσπόζει στη λίστα με τους τενίστες που έχουν τις περισσότερες νίκες στο Tour φέτος.

tennis24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook