Βόμβα ρίχνουν τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, κάνοντας λόγο για προσφορά-μαμούθ!

Είδηση-βόμβα προκύπτει από την Ιταλία και μάλιστα στα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας, καθώς στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, η «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει όχι απλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, αλλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση, ενώ η «Repubblica» που επίσης αναφέρεται στην υπόθεση κάνει λόγο για πρόταση-μαμούθ 15-18 εκατ. ευρώ.

«Πρόταση για τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται», τονίζεται στο βασικό μάλιστα θέμα της εφημερίδας, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω τη φημολογία που κυκλοφορεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των προηγούμενων εβδομάδων, ο Ολυμπιακός βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της μεταγραφής στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και πάλι η υπόθεση παραμένει δύσκολη.

H Νάπολι πριν από δύο καλοκαίρια απέκτησε τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό με περίπου 36 εκατ. ευρώ (υπήρχε σχετική ρήτρα) και υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2024, οπότε αυτά τα δεδομένα καθιστούν πολύ δύσκολη την υλοποίηση αυτού του deal. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο παίκτης αμείβεται ετησίως με πάνω από τέσσερα εκατ. ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ρούμπεν Σεμέδο, δείχνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν πλέον στο μεταγραφικό τους πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ειδικότερα δε αν ο Πορτογάλος αποχωρήσει οριστικά από τους πρωταθλητές.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere:

Ολυμπιακός: Πρόταση σε Μανωλά

Βwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook