Όπως ήταν αναμενόμενο ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση βρέθηκε λύση και έτσι δεν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/08).

Είναι οριστικό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/08) δε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Όπως συνέβη και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ απουσίασαν από τη συνεδρίαση και έτσι δεν μπορούσε να υπάρξει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να περάσει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Πέμπτη (19/8) θα συνεδριάσει εκ νέου η Γενική Συνέλευση, ωστόσο σύμφωνα με τον ΚΑΠ και να υπάρξει συμφωνία, δεν γίνεται να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα τουλάχιστον 96 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.

Όπως σας είχε ενημερώσει το SPORT24 ακόμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/08) κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι θα έχουμε πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τη διακοπή που ακολουθεί λόγω εθνικών ομάδων δεν αποκλείεται να αρχίσει η Λίγκα τον Σεπτέμβριο.

Το βασικό σημείο διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες είναι το τηλεοπτικό και όσο δεν υπάρχει κάποια σύγκλιση απόψεων, τόσο δεν διαφαίνεται φως στο τούνελ.

Sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook