Ο δημοσιογράφος της RAI, Τσίρο Βενεράτο, αναφέρθηκε στο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η Νάπολι δεν θα ανάψει πράσινο φως για την αποχώρησή του αν δεν ικανοποιηθούν πλήρως οι αξιώσεις της.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί Νο1 στόχο για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγα 24ωρα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος της RAI, Τσίρο Βενεράτο, αναφέρθηκε στο τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων και του παίκτη μέσω παρέμβασής του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι “Kiss Kiss Napoli”, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα είναι σε επαφές με την Νάπολι και πως ο παίκτης πιέζει για να ολοκληρωθεί το deal, με τους Ναπολιτάνους από την πλευρά τους να αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές.

“Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την Νάπολι και υπήρχαν επαφές. Η Νάπολι έχει εξηγήσει στον Ραϊόλα πως αν και αναλογίζεται το γεγονός πως δεν μπορεί να υπολογίζει να βγάλει περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με όσα τον αγόρασε πριν δύο χρόνια, ο παίκτης δεν φεύγει με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης ζητάει κάθε ημέρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και για να το κάνει είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του μπροστά στην προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Αυτή τη στιγμή τα χρήματα που ζητάει η Νάπολι δεν τα δίνει ο ελληνικός σύλλογος”, ήταν τα λόγια του Ιταλού ρεπόρτερ, που κάνει επίσης λόγο για το ενδεχόμενο να κάνει νέα προσθήκη στην άμυνα η ομάδα του ιταλικού Νότου, μετά από τον Ζουάν Ζεσούς από την Ρόμα, αυτή του Ρουγκάνι.

“Ο Ρουγκάνι θα ερχόταν ευχαρίστως στην Νάπολι επειδή εκτιμάει τον Σπαλέτι και θεωρεί πως αυτή η ομάδα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του. Το πρόβλημα για αυτόν είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας όπου κερδίζει καθαρά 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο”.

Από Sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook