Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι προχωράνε κανονικά

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Νέο ιταλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της ιταλικής εφημερίδας “Corriere dello Sport” αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του, ενώ οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη Νάπολι φαίνεται πώς εξελίσσονται πολύ καλά.

Το δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει τα εξής: “Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολη και να επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του γιατί θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον. Αυτές τις ώρες, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της”.

Υπενθυμίζεται ότι οι “παρτενοπέι” έχουν συμφωνήσει με τον Χουάν Ζεσούς για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ενώ η Tuttosport αναφέρει ότι ο Νίκολα Μαξίμοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Μανωλά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο τελευταίος από την ομάδα.

Με πληροφορίες από Sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook