Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Σασα Ζβέρεφ στον ημιτελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Σάσα Ζβέρεφ, 6-4, 3-6, 7-6(4), στο τουρνουά του Σινσινάτι και δεν θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό.

Ο Γερμανός πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας καθυστέρησε περίπου δέκα λεπτά να επιστρέψει από τα αποδυτήρια για το δεύτερο σετ , με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από το κοινό. Ο αντίπαλός του διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή καθώς θεώρησε πως ο Τσιτσιπάς είχε πάρει το κινητό του κι επικοινωνούσε με μηνύματα με τον πατέρα (και προπονητή του), κάτι που απαγορεύεται.

Και η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Δεν είναι τίποτα τρελό. Δεν είναι αστροφυσική» είπε ο Τσιτσιπάς. «Πήγα στα αποδυτήρια για να αλλάξω τη μπλούζα μου. Δεν νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο αν άλλαζα σορτς στο γήπεδο μπροστά σε όλους. Είμαι ένας άνθρωπος που ιδρώνει λίγο περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι είναι εντάξει, έτσι ακριβώς λειτουργεί για μένα», πρόσθεσε, ενώ μετά τον αγώνα ο Ζβέρεφ είπε σχετικά είπε στο Tennis Channel: «Είμαι κάποιος που του αρέσει να κερδίζει ή να χάνει στο τένις. Δεν παίρνω ποτέ ιατρική άδεια όταν δεν το χρειάζομαι. Δεν πηγαίνω ποτέ στο μπάνιο όταν δεν το χρειάζομαι. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν (τον κανόνα διακοπής) προς όφελός τους. Οι κανόνες είναι πολύ ευέλικτοι, θα έλεγα. Ήμουν λίγο απογοητευμένος γιατί συνέβη (με τον Τσιτσιπά) στο Roland Garros ήδη πριν από το πέμπτο σετ. Συνέβη και στο Ακαπούλκο, οπότε υπήρξε μια μικρή απογοήτευση, αλλά όλα είναι καλά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook