Ο Ολυμπιακός εντείνει την προσπάθεια απόκτησης του Κώστα Μανωλά. «Κλειδί» η σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει. Επαφές και για αριστερό μπακ.

Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα του μπαίνει το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος στόπερ έχει διαμηνύσει στη Νάπολι πως επιθυμεί να αποχωρήσει, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «παρτενοπέι» είναι σκληροί διαπραγματευτές και δεν έχουν πάψει να υπολογίζουν στον παίκτη, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι χθες έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Βενέτσια (2-0) για την Serie A.
Η σφοδρή επιθυμία του Μανωλά να επιστρέψει εκτιμάται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά είναι προφανές πως η Νάπολι δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα έναν ποδοσφαιριστή που πριν δύο καλοκαίρια απέκτησε για 36 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα και στην Ιταλία εκτιμούν πως επιμένει για τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά και στην παρέμβαση του ατζέντη του παίκτη, του Μίνο Ραϊόλα.
Την ίδια ώρα, η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Μπενφίκα θα δρομολογηθεί από την Τετάρτη, εφόσον όμως οι «αετοί» προκριθούν στους ομίλους του Champions League το βράδυ της Τρίτης (καλούνται να υπερασπιστούν στην Ολλανδία το 2-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν). Οι Πορτογάλοι εκτιμούν πως αν προκριθεί η Μπενφίκα, θα έχει την οικονομική ευχέρεια να προσφέρει περί τα 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή στόπερ.
Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για την απόκτηση σίγουρα αριστερού και πιθανώς και δεξιού μπακ. Μάλιστα για την πρώτη θέση φημολογείται πως ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένο στόχο, αλλά είναι σταντ μπάι γιατί δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και περιμένει μήπως αδειάσει μια θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Βwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook