Τις τελικές δοκιμές ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πραγματοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Παπ Σισέ πήρε μέρος κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και όλα δείχνουν ότι, παρά τις αρχικές προβλέψεις, θα είναι τελικά διαθέσιμος. Ο Χένρι Ονιεκούρου διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να πάρει και ο Ρόνι Λόπες, που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Ριέκα στην Κροατία. Ταυτόχρονα φαίνεται πως άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Σίντκλεϊ Φερέιρα. Δημοσιεύματα στην Ουκρανία αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Κιέβου για μονοετή δανεισμό του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού.

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα παρατηρείται και στον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε την έγκρισή του και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ματέους Βιτάλ από την Κορίνθιανς. Την ίδια ώρα οι πράσινοι προσπαθούν να αποκτήσουν από την Ιντεπεντιέντε και τον Αργεντινό επιθετικό Σεμπαστιάν Παλάσιος, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει για την ώρα αρκετές δυσκολίες.

H AEK ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Έλντερ Λόπες, που τα έχει βρει με τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ και σύντομα θα κλείσει τη συμφωνία μαζί της. Αντίθετα δείχνει να έχει παγώσει η μετακίνηση του Νταντσένκο στη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το δελτίο του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook