Τζόλης: Ασύλληπτο ντεμπούτο με δύο γκολ και δύο ασίστ [βίντεο]
Ο Χρήστος Τζόλης έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ στην 6άρα των "καναρινιών" επί της Μπόρνμουθ για το Carabao Cup.
Καλύτερη εκκίνηση με τη φανέλα της Νόριτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Τζόλης. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας με 6-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Carabao Cup. Πολύ περισσότερο επειδή το ντεμπούτο του στα αγγλικά γήπεδα συνοδεύτηκε από δύο γκολ και δύο ασίστ!
Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός ήταν απολαυστικός, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του και έκανε τους φιλάθλους των “καναρινιών” να τον χειροκροτήσουν θερμά και ικανοποίησε πλήρως -και με το παραπάνω- τον Ντάνιελ Φάρκε.
Ο λογαριασμός για τον διεθνή εξτρέμ άνοιξε στο 12ο λεπτό με διαγώνιο σουτ με το αριστερό πόδι μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ενώ ακολούθησε η ασίστ στον Λούκας Ραπ στο 33ο λεπτό.
Στο δεύτερο μέρος πάντως δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Το κάθε άλλο. Σκόραρε για δεύτερη φορά στο 66ο λεπτό του αγώνα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα (στο 74ο λεπτό) σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζος Σάρτζεντ, για να κλείσει κάπου εκεί ο… λογαριασμός, τόσο του ιδίου όσο και της Νόριτς, απέναντι στην Μπόρνμουθ.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76′ του αγώνα.
* Η φωτογραφία του αγώνα είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Νόριτς στο Twitter
Ολες οι Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τις εμπρηστικές επιθέσεις και την δολοφονία της Βάγιας Νέστορα – Έρχονται άλλες τρείς συλλήψεις – Συγκέντρωση «αλληλέγγυων» στα δικαστήρια
- Γιώργος Γρηγοριάδης: Η αιχμηρή τοποθέτηση για την τηλεόραση, την αυτοαναφορικότητα και τους influencers
- Η 46χρονη που κατηγορείται για τη Marfin επικοινώνησε με τις Αρχές και επιστρέφει στην Ελλάδα από τη Μεγάλη Βρετανία
- Πώς θα εφαρμοστεί η μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο ντίζελ – Από Δευτέρα επίσημες ανακοινώσεις
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Δίωξη για κακουργήματα στους δύο συλληφθέντες – Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι τρεις πολυεγκαυματίες
- Πύρινη κόλαση στο Ομορφοχώρι Λάρισας – Μαίνεται η φωτιά σε επιχείρηση ανακύκλωσης, ακούγονται εκρήξεις (βίντεο)
- Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι στην παραλία – Βίντεο
- ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος: Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για όλους και για όλα – Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 23:30
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook