Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα δικαστήρια κατά της κεντρικής διαχείρισης
Μπορεί να πέρασε η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Super League από τη σεζόν 2023-24, ωστόσο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται να κινηθούν δικαστικά κατά της απόφασης.
Με ψήφους 12-2 οι ομάδες της Super League αποφάσισαν να επιστρέψει το καθεστώς κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2023-24.
Ωστόσο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν ήταν σύμφωνοι με αυτό, τάχθηκαν κατά την κεντρικής διαχείρισης κι αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης. Οι δύο ΠΑΕ θα κινηθούν ξεχωριστά (δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιου είδους συμμαχία) κάτι το οποίο έκαναν γνωστό και στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης. Ναι, υπάρχει ταύτιση απόψεων μιας και οι δύο ΠΑΕ θέλουν να προασπίσουν ξεχωριστά τα συμφέροντά τους με αυτό τον τρόπο (να κινηθούν νομικά δηλαδή).
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ανέφερε ότι το καταστατικό τροποποιήθηκε κόντρα στο νόμο, το οποίο προβλέπει ότι κάθε σύλλογος θα πρέπει να διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.
Από την πλευρά του και ο Ολυμπιακός, μέσω του Κώστα Καραπαπά επιφυλάχθηκε για όλες τις νομικές ενέργειές του στο μέλλον.
Βέβαια, οι υπόλοιπες ομάδες έμειναν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι την υλοποίηση της κεντρικής διαχείρισης, θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν νέα επεισόδια, ειδικά στην περίπτωση που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναζητήσουν τη νομική δικαίωση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Λιόλιου – Γιώργος Μαζωνάκης: Τραγουδούν μαζί
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποζάρει με τον σύντροφό της, Γιάννη Καρυπίδη – Η φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ευχές στην κόρη του, Σοφία, για τα γενέθλιά της – Η selfie που δημοσίευσε
- Δασκουλίδης-Μπάστα-Βοζίκη: Έρχεται 9 Ιουνίου «Απλά» το πιο δυνατό live «πάντρεμα» τις Τρίτες στον Πειραιά
- Χ. Αλεξίου: «Είμαι μια μάνα που θέλει να είναι ερωτευμένη, φίλη, αδερφή – Είμαι και τσογλάνι μερικές φορές»
- Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στη Βόρεια Εύβοια – Ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και σε εκκλησία – «Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την περιοχή», λέει ο Παπαζάχος (βίντεο)
- Νίκος Τερζής: «Η Βίσση είναι μία, ο Κότσιρας είναι “αδερφός”, γουστάρω Οικονομόπουλο, Βέρτη, “έφτιαξα” Ρουβά, Μαζωνάκη, Παπαρίζου (βίντεο)
- «Πάμε μια βόλτα;» – Καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , Κυριακή 7 Ιουνίου στις 17:20 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook