Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει κάποιες αλλαγές στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό.

Με κάποιες αλλαγές, ίσως και όχι λίγες, αναμένεται να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική της Super League (18:15).

Δεδομένου ότι ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών, με Αστέρα στην Τρίπολη, Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Γιαν Εμβιλά δύσκολα θα αγωνιστούν, καθώς δεν πρόκειται να παρθεί το ρίσκο να χρησιμοποιηθούν αν δεν είναι στο 100%. Επίσης ανάσες είναι πιθανό να πάρει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που παίζει αδιάκοπα με Ολυμπιακό και εθνική Μολδαβίας. Αντίθετα χρόνο, έστω κι από τον πάγκο, εκτιμάται πως θα πάρει ο Γιώργος Μασούρας.

Βασικός αναμένεται να είναι πάλι ο Τικίνιο, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Κούντε. Όσο για τον Γκάρι Ροντρίγκες, δουλεύει σκληρά και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά τη διακοπή στις 3 Οκτωβρίου, άρα στα μέσα του επόμενου μήνα.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook