Απόψε το βράδυ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη και την έδρα της Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την υπέρβαση και μια μεγάλη νίκη που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία.

Το ισπανικό «τουρ» του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στη Μαδρίτη εκεί όπου οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν στο «WiZink Center» τη Ρεάλ (15/10, 22:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τρία 24ωρα νωρίτερα, το «τριφύλλι» έφυγε με άδεια χέρια από τη Βιτόρια, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από την Μπασκόνια (81-79) πέφτοντας έτσι στο 1-2. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που είχε στο τέλος την ευκαιρία να… κλέψει το ροζ φύλλο με τον Παπαπέτρου να αστοχεί σε τρίποντο, «πλήρωσε» τη μάχη των «αιθέρων» και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ (15). Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης απόψε.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες μετά την επίσκεψή της στο Σ.Ε.Φ., επικρατώντας εντός έδρας 94-86 της Μονακό. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +25 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο στο τέλος έπαιξε με τη «φωτιά» χωρίς πάντως να καεί ανεβαίνοντας στο 2-1. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός εδώ και καιρό βρίσκονται οι Ράντολφ και Τόμπκινς, ενώ παραμένει θολό το τοπίο γύρω από το μέλλον του Τζέισι Κάρολ.

Τέλος, το παιχνίδι θα διευθύνει ως πρώτος διαιτητής ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία, ο οποίος θα έχει στο πλάι του τους Σάσο Πέτεκ από τη Σλοβενία και τον Γάλλο Ουγκ Τεπενιέ.

Βwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook