Με προίκα τη μαχητικότητα της Βαρκελώνης θέλει να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Ζάλγκιρις Κάουνας (15/10, 21:00) και με τη βοήθεια του κόσμο τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, στοχεύουν να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Βαρκελώνη, με την Μπάρτσα να τους στην παράταση. Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, είναι σίγουρα ικανοποιημένος από το πως κοίταξαν τον αντίπαλό τους στα μάτια, αφού αν είχαν σταθεί λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν κατάφερε να… σηκώσει κεφάλι ούτε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας έτσι τις τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η απουσία του Ζοφρέ Λοβέρν, λόγω του τραυματισμού στον ώμο. Επίσης αμφίβολοι είναι και οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Παούλιους Γιανκούνας.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ως πρώτος διαιτητής o Iταλός Λουίτζι Λαμόνικα, με βοηθούς τους Ούρος Ομπρκνέζεβιτς από τη Σερβία και Σέφι Σεμές από το Ισραήλ.

Από το 2018 και μετά οι Λιθουανοί μετρούν τέσσερα διπλά στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει να πανηγυρίσει νίκη στο Κάουνας από το 2016, με τη Ζάλγκιρις να έχει εξελιχθεί σε… κακό δαίμονα, ενώ πάντα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, γίνεται επικίνδυνη.

Bwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook