Ντουβερίογλου: «Από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο σέντερ της Φενερμπαχτσέ, Αχμέτ Ντουβερίογλου.
«Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο σκληρές και δύσκολες ομάδες της Ευρωλίγκας εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια πολύ καλή κι έμπειρη ομάδα. Είναι συμπαγής και έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Σε αυτή τη διαβολοβδομάδα έχουν δύο ματς στην έδρα τους, ενώ εμείς θα πρέπει να ταξιδέψουμε για να αγωνιστούμε μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά χάσαμε με ένα σουτ στο τέλος. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την αμυντική μας σκληράδα στα ίδια επίπεδα και να παλέψουμε εξίσου. Πιστεύω πως παίζουμε καλό μπάσκετ σαν ομάδα και θέλουμε να αρχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αστέρας AKTOR – Ατρόμητος 1-4: Οι κυανόλευκοι έκαναν πάρτι στην Τρίπολη και έσβησαν τις ελπίδες των Αρκάδων για την πεντάδα
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνάντησή του με τον 50 Cent στο Μαϊάμι – Φωτογραφία
- Έκρηξη στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε (βίντεο)
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου στις 16.55 στον ΣΚΑΪ
- Light: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις κατηγορίες της ΕΣΑμεΑ για μισαναπηρισμό – “Όλη η ευθύνη, είναι απολύτως δική μου”
- Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα ο πατέρας μου» – Η φράση που εξόργισε τον Βασιλιά Κάρολο – Τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού
- Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
- Εμμανουήλ Καραλής: «Πέταξε» στα 6.01μ και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook