Οι πανέμορφες συλλεκτικές φανέλες της Νάπολι στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα

Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι θα παραταχθούν στους επόμενους τρεις αγώνες της Σέριε A, φορώντας φανέλες που θα τιμούν τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Στις 25 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένα έτος από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο».
Στις ιστορικές και συνάμα συλλεκτικές αυτές φανέλες, απεικονίζεται το πρόσωπο του Μαραντόνα, ο οποίος χάρισε στην Νάπολι τους δύο τίτλους ιταλικού πρωταθλήματος το 1987 και το 1990, που έχουν κατακτήσει οι «παρτενοπέι».
Η Νάπολι, που «συγκατοικεί» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με την Μίλαν, θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με αυτές τις φανέλες, στις αναμετρήσεις με την Βερόνα (07/11 εντός), την Ίντερ (21/11 εκτός) και την Λάτσιο (28/11 εντός).
«Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η Νάπολι τιμά έναν μεγάλο πρωταθλητή, σύμβολο και εικόνα μίας ολόκληρης εποχής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook