Προσωρινή διακοπή στο Βόλος-Άρης – Aνακοίνωση κατά της αστυνομίας από τους γηπεδούχους

«Βέλη» ενάντια της αστυνομίας εξαπέλυσε η ΠΑΕ Βόλος, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.
Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.
Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».
Αργότερα, ο Θεσσαλικός σύλλογος εξέδωσε νέα ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως δυστυχώς επιβεβαιώθηκε μόλις μισή ώρα αργότερα από την αρχική ανακοίνωση:
Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!
Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!
Ολες οι Ειδήσεις
- Κηφισιά – Ηλιούπολη 2-0: Επιστροφή στη Stoiximan Superleague με εύκολο τρίποντο από τους εξτρέμ της
- Πρέβεζα: Νεκρές δύο ηλικιωμένες αδερφές μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους
- Eurovision 2025: Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για την Ελβετία – Δείτε το βίντεο
- Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Σε επίσημη εκδήλωση τρεις μήνες μετά τον γάμο τους
- Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης σε ηλικία 97 ετών
- ΗΠΑ: Οργή κατά του Τραμπ για τη φωτογραφία του ως… Πάπας
- ΠΑΣΥΜΗΤΕ: Παγκόσμια ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Αγώνας για την Ελευθερία του Τύπου – Ενάντια στο SLAPP
- Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής της έκανε πρόταση γάμου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook