Ως μία απίστευτη εμπειρία χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο με τους Μιλγουόκι Μπακς, για να αποκαλύψει πως χάρισε υπογεγραμμένα παπούτσια στον πρόεδρο Μπάιντεν χωρίς να γνωρίζει αν ήταν το νούμερό του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έγραψαν ιστορία πριν μερικούς μήνες κατακτώντας τον τίτλο των πρωταθλητών του NBA μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από 50 χρόνια, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτή την τεράστια επιτυχία με μυθικές εμφανίσεις.

Την Δευτέρα (08/11) τα ελάφια δέχτηκαν την τιμή να περάσουν το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να συναντηθούν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιτεν, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνειά του με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του NBA.

Αποκάλυψε μάλιστα on camera πως έκανε δώρο στον Τζο Μπάιντεν υπογεγραμμένα παπούτσια, τα οποία δεν ήξερε αν ήταν το κατάλληλο νούμερο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να του χαρίζει μία υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ ως ανταπόδωση.

“Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Πήγα σε διαφορετικά δωμάτια, σε διαφορετικά γραφεία, συναντήθηκα με τον πρόεδρο, μου έδωσε μία υπογεγραμμένη μπάλα, του έδωσα κάποια υπογεγραμμένα παπούτσια. Δεν ήξερα το μέγεθος παπουτσιών που φοράει οπότε του έδωσα το “17,5” σε νούμερο, ελπίζω να του κάνει το νούμερο.

Είχα την ευκαιρία να ανέβω στο πόντιουμ και να μιλήσω για την ομάδα, την εμπειρία μου από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναπάντεχα, ο κύριος πρόεδρος ήξερε τα πάντα για εμάς και το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς ως δεδομένο.

Δουλέψαμε τόσο σκληρά και η ζωή κυλάει τόσο γρήγορα. Παίξαμε ένα ματς χθες και ακολουθεί ένα ματς αύριο και ποτέ δεν έχεις την ευκαιρία να κάτσεις κάτω και να εκτιμήσεις αυτές τις στιγμές. Αυτό ακριβώς κάνω και εκτιμώ αυτές τις στιγμές, που είμαι μέσα σε αυτή.

Κοιτάζω, απορροφώ τα πάντα ώστε να μπορώ να τα λέω στα παιδιά μου σε 20 χρόνια από τώρα. Ελπίζω βέβαια να ξανάρθω εδώ ξανά. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία και πήρα και μπάλα από τον πρόεδρο”, δήλωσε ο Greek Freak.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook