Από Σπόρτινγκ και Πόρτο...

Ο Μαντί Καμαρά διάγει την τέταρτη σεζόν του με τα χρώματα του Ολυμπιακού… Το Φως να αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον έχει στα υπόψιν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας εξετάζουν περιπτώσεις μέσων επειδή είναι πιθανό να πωληθεί τον Ιανουάριο ο Ζοάο Παλίνια, με τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών να βρίσκεται στη λίστα.

Σύμμαχος των «λιονταριών» φέρεται να είναι ο Ζόρζε Μέντες, που έχει κάνει αρκετές δουλειές με τους «ερυθρόλευκους», ενώ η σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες χαρακτηρίζεται καλή από τότε που λύθηκε η διαμάχη για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ…

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο πληθαίνουν, με την εφημερίδα “O Jogo” να κυκλοφορεί το Σάββατο με πρωτοσέλιδο… αφιερωμένο στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα λέι ότι «η Πόρτο θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός βέβαια ζητά δέκα εκατομμύρια ευρώ, όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Ένα πρόβλημα είναι και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, ο Σεμέδο παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα αλλά η φορολογία είναι μεγαλύτερη στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι, ο Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο “Ντραγκάο” όμως οι δικαστικές του περιπέτειες απέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook