Με σπουδαία εμφάνιση και μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0 σετ τον Άλεξ ντε Μινόρ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση με την Αυστραλία για τη 2η ημέρα του ATP Cup.

Λίγο μετά τη νίκη του Τζον Μίλμαν επί του Μιχάλη Περβολαράκη, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 6-3, 7-5 του Νο1 των Αυστραλών, Άλεξ ντε Μινόρ στη Rod Laver Arena και το tie θα κριθεί στο διπλό ανάμεσα στα ζευγάρια Τσιτσιπάς/Περβολαράκης – Πιρς/Σαβίλ.

“Ήταν ένα σπουδαίο ματς. Κατάφερα να μείνω ψύχραιμος όταν έπρεπε και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου στο τέλος του 2ου σετ” είπε αμέσως μετά ο Στέφανος, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπου οι δύο νεαροί τενίστες πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα. Ο Τσιτσιπάς ξεκινησε πιο δυνατά το ματς και παρά την αντίδραση του Ντε Μινόρ, πήρε προβάδισμα με 4-2 games, κλείνοντας το πρώτο κομμάτι του αγώνα μετά από 38 λεπτά αγώνα.

Το 2ο σετ ήταν ακόμα πιο κλειστό και χρειάστηκε να φτάσει στο 11ο game για τον Τσιτσιπά προκειμένου να πετύχει το πολυπόθητο break (6-5), σφραγίζοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά.

Ήταν η 4η νίκη του 22χρονου πρωταθλητή μας επί του Ντε Μινόρ σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους στο tour.

Από το Tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook