Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για την ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό. Φήμες πως ο ατζέντης του είναι από χθες στην Ελλάδα.

Ένα «καυτό» ζήτημα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει άμεσα για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο οποίο θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο Μαροκινός φορ επιθυμεί να παραμείνει με διετές συμβόλαιο, ενώ είναι προφανές πως και οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του. Σε 119 εμφανίσεις με τους πρωταθλητές μετρά ήδη 65 γκολ και 15 ασίστ, αριθμοί που μαρτυρούν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Φημολογείται (αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί) πως από χθες είναι στην Ελλάδα ο ατζέντης του για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση. Όπως και να’ χει, οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά.

Στο μεταξύ, ο Ματιέ Βαλμπουενά που την Κυριακή υπενθύμισε πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα και στα 37 του, φέρεται να επιθυμεί στο τέλος της καριέρας του να παραμείνει στην ομάδα από έναν διαφορετικό ρόλο. Η τρέχουσα σεζόν φαίνεται πως θα είναι η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής και μένει να φανεί αν η επόμενη μέρα θα τον βρει και πάλι στον Ολυμπιακό, αλλά σε νέο πόστο, όπως έχει συμβεί και με άλλους ξένους (Καρεμπέ, Μοντέστο κλπ), αλλά και Έλληνες παίκτες (π.χ. Τοροσίδης).

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook