Την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με αίτημα που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 19:30 λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

H αστυνομία ζητάει την αναβολή τους, λόγω αδυναμίας φύλαξής τους, αφού ήδη λαμβάνονται μέτρα για την επέτειο των 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Λίγκα και οι ομάδες είναι αντίθετες στο ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων.

Η Σούπερλιγκ τονίζει ότι δεν υπάρχουν άλλες ανοιχτές ημερομηνίες και υποστηρίζει πως αυτό αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας από τη στιγμή που έχουν προγραμματιστεί αεροπορικά εισιτήρια και η ΚΕΔ έχει κάνει τους προγραμματισμούς της για τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Επίσης, λένε ότι «δεν είναι δυνατόν μόλις λίγα 24ώρα από τη σέντρα των αγώνων να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook