Ο Ολυμπιακός έμαθε τους οκτώ πιθανούς αντιπάλους στην κλήρωση της Δευτέρας για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τόσο το πού θα μετάσχει τον Φεβρουάριο στο Europa League όσο και τους οκτώ πιθανούς αντιπάλου του στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση των μπαράζ για τη φάση των 16 και θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Champions League.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Μπέργκαμο μεταξύ Αταλάντα και Βιγιαρεάλ και τη νίκη των Ισπανών, προέκυψε η οκτάδα των πιθανών αντιπάλων και είναι η εξής:

Λειψία
Πόρτο
Ντόρτμουντ
Σέριφ
Μπαρτσελόνα
Αταλάντα
Σεβίλλη
Ζενίτ

Η κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 14:00, στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αφού ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός.

Αν προκριθεί, η κλήρωση για τη φάση των 16 της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Μαρτίου.

Sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook