Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, κατέκτησε το Super Cup, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκες νίκησαν την Κίνεφ Κίρισι 14-11 στον τελικό που μετέδωσε το One Channel. Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες Ευρώπης έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο τελικός έχει τελειώσει, ο Ολυμπιακός είναι υπερπρωταθλητής Ευρώπης.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη βουτούν στην πισίνα και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του super cup Ευρώπης.

5ος Ευρωπαϊκός τίτλος για την σπουδαία ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που νίκησε 14-11 στον τελικό την πανίσχυρη Κίνεφ Κίρισι.

Ένδοξες στιγμές στο κολυμβητήριο Πειραιά.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα που υπάρχει στον κόσμο, το καλύτερο κλαμπ», δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης.

16ο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε 37 τελικούς για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης.

«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του LEN Super Cup», έγραψε στο Twitter ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

2ο super cup Ευρώπης για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-4 στα μισά της δεύτερης περιόδου, κατάφεραν να κυριαρχήσουν στην πισίνα απέναντι στην Κίνεφ.

Κατάθεση ψυχής από τις ερυθρόλευκες που από την στιγμή που προηγήθηκαν δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

«Μπήκαμε λίγο νωθρές μετά συγκεντρωθήκαμε και αποδείξαμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», είπε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, έπαιξαν απίστευτη άμυνα, η Τζόρνταν Ράνεϊ με 4 γκολ ήταν η κινητήριος μοχλός στην επίθεση, ενώ η Ιωάννα Σταματοπούλου πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις για τις ερυθρόλευκες, που συνεχίζουν να κάνουν υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Νίκη με 14-11 απέναντι στην κάτοχο του LEN Trorhy, Κίνεφ Κίρισι και ο πρώτος τίτλος της σεζόν στις ερυθρόλευκες, που θέλουν και εφέτος να επαναλάβουν την κατάκτηση της Euroleague.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς η βράβευση της εμβληματικής αρχηγού, Άλκηστη, Αβραμίδου, αλλά και της Χριστίνας Τσουκαλά, που κρέμασαν τα σκουφάκια τους την περσινή σεζόν.

Και αφού τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατάφεραν να πείσουν και τον Χάρη Παυλίδη να βουτήξει στην πισίνα, το πάρτι συνεχίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Ονειρική ξεκίνημα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό, που συνεχίζει να πανηγυρίζει τίτλους, που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook