Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λαμίας, φτάνοντας τις δέκα διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και κράτησε σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες του.

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από τις διακοπές επικράτησαν 1-0 της Λαμίας για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. O Αραμπί ήταν ακόμη μία φορά ήρωας καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 23′ φτάνοντας τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στο +11 από την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (20/12) στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ. Όπως και να έχει οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στη διακοπή με ένα βαθμολογικό “μαξιλαράκι”. Η Λαμία συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά και συγκεκριμένα στη 12η θέση έχοντας 11 πόντους.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ανάγκασαν τον Σαράνοβ σε αρκετές επεμβάσεις, ενώ ο Αραμπί στο 23ο λεπτό άνοιξε και το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ανέβηκε περισσότερο, ο Μαρτίνς είχε κάποια παράπονα βλέποντας την ομάδα του να πέφτει, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

SPORT24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook