Παρότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις της ΑΕΚ και την προσφορά της Μακάμπι, το θέμα του Μπράιαν Ανγκόλα παραμένει ανοιχτό.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπράιαν Ανγκόλα από την ΑΕΚ στη Μακάμπι, παρότι υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της ομάδας του Τελ Αβίβ και τις απαιτήσεις της «Ένωσης».

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ, που βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σκόρερ για να πλαισιώσει στην περιφέρεια τον Σκότι Γουίλμπεκιν, έκανε προσφορά που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο αξίωσαν σε πρώτη φάση περί τις 300.000 ευρώ και η διαφορά, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι αρκετά σημαντική.

Ο 27χρονος άσος, που πέρσι έπαιξε στο Ισραήλ με την Ιρόνι Νες Ζιόνα, είναι σαφές πως θα ήθελε να μετακομίσει σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, καθώς δεν γνωρίζει αν θα έχει ξανά σύντομα τέτοια ευκαιρία στην καριέρα του. Σημειώνεται πως στο συμβόλαιό του δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ρήτρα (buy out), ενώ ο ίδιος είναι πληρωμένος από την ΑΕΚ που έχει υπό πλήρη έλεγχο την υπόθεση. Το θέμα, πάντως, δεν έχει κλείσει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει στην «Ένωση» και πιθανώς η Μακάμπι να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά. Άλλωστε θέλει έναν παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία και πλέον έχει παρέλθει η προθεσμία για απόκτηση παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.
Σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του Κολομβιανού. Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Μάνι Χάρις, που φέρεται έτοιμος να έρθει ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Ανγκόλα, ενώ ανοιχτή είναι και η υπόθεση του Κιθ Λάνγκφορντ. Αμφότεροι έχουν τα δελτία τους στην Ελλάδα και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα στην απόκτησή τους λόγω των 13 ban που έχει σε ισχύ η ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τους Μόουζες Κίνγκσλεϊ και Μάρκους Σλότερ που «παίζουν» για τη θέση του ψηλού.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook