Και επίσημα αναβάλλονται τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Άλλα δύο ματς της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκαν. Η Λίγκα με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε για την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως διευκρινίζει η Σούπερ Λίγκα στην ανακοίνωσή της η απόφαση αυτή λήφθηκε για προληπτικούς λόγους μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα.

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».
Έτσι η αγωνιστική αυτού του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί με μόνο τρία ματς. Σήμερα αυτό του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:15 και αύριο εκείνο του Βόλου με τον Παναθηναϊκό στις 17:15 και στις 19:30 του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook