Γαλλικά ΜΜΕ: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Φαντιγκά»
Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν.
Κοντά σε ένα άκρως εξελίξιμο ποδοσφαιριστή φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ως έτοιμοι να κλείσουν τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του – πιθανότατα για μεταγραφή άμεσα.
Ο 21χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός μέτρησε έξι συμμετοχές με τους Παριζιάνους τη σεζόν 2020/21 και εν συνεχεία άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός, ωστόσο φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό χρόνο κι έτσι… ψάχνεται για αλλού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες με 40άρια σε Γερμανία, Δανία και Τσεχία – Πνίγεται κόσμος αναζητώντας δροσιά – Κανόνια νερού στους δρόμους (βίντεο)
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Θαύμα στη Βενεζουέλα: Νεογέννητο μωρό 18 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια – Συγκινητικό βίντεο
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Το «Documento» της Κυριακής
- «Η ΕΛΠΙΔΑ αλλάζει μορφή και «καθαρίζει», λέει η Καρυστιανού μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook