Προτάθηκε ο Αμαντού στην ΑΕΚ, το παλεύει για Μπαρμπόσα

Νέο όνομα στη λίστα της ΑΕΚ ο Ιμπραΐμ Αμαντού που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, ενώ η περίπτωση του Μπαρμπόσα παραμένει πάντα στα υπ’ όψιν.
Μία ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή προτάθηκε στην ΑΕΚ και πλέον στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Αμαντού που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.
Πρόκειται για έναν 28χρονο μέσο που αποκτήθηκε το 2018 από τη Λιλ αντί 14 εκατ. ευρώ και παρά το γεγονός ότι ως «πακέτο» φαντάζει ελκυστικό, όπως αναφέρει η «Αθλητική Ώρα των Σπορ», ο παίκτης δεν είναι στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για μια θέση στον χώρο του κέντρου. Ο λόγος για τον οποίο δεν αποτελεί προτεραιότητα είναι η αγωνιστική του απραξία, αφού τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί, αν και πέρυσι είχε μια καλή σεζόν με 28 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανζέ στην οποία ήταν με τη μορφή δανεισμού.
Αντίθετα, διακαής πόθος παραμένει ο Ντανίλο Μπαρμπόσα από τη Νις και μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να παραμένουν αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου για να αποκτήσουν τον 25χρονο μέσο.
Σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η επιθυμία της Νις να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του, ωστόσο οι τωρινές της απαιτήσεις κρίνονται υψηλές από πλευρα της ΑΕΚ, οπότε αναμένεται να προκριθεί η επιλογή της υπομονής για την περίπτωση του πρώην παίκτη της Παλμέιρας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το ERTFLIX τιμά τον Διονύση Σαββόπουλο με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα
- ΟΠΕΚΕΠΕ – Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Αδικαιολόγητα 2,5 εκατ ευρώ για τον «Φραπέ» – Είχε 7 αυτοκίνητα και μία Jaguar
- Η ανάρτηση του Πορτοκάλογλου για τον Σαββόπουλο: “Μένω ορφανός για τρίτη φορά”
- Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλου με το πρώτο από τα 6 αδημοσίευτα ντοκιμαντέρ «LONG PLAY»
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα ποδοσφαίρου
- Το Σάββατο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών το τελευταίο «αντίο» στον Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», απόψε 22 Οκτωβρίου στις 19:45
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 37 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις σε βόρεια Ελλάδα, Αττική και Κρήτη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook