Στους «16» του Australian Open σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε και αποκλείστηκε με 2-0 από την εξαιρετική Τζέσικα Πέγκουλα.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) σε 1 ώρα και 35 λεπτά από την Τζέσικα Πέγκουλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Australian Open.

Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίστηκε περισσότερο καλή και πιο σταθερή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παίρνοντας για δεύτερη φορά την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.

Από την αρχή η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε πως δεν ήταν η μέρα της, αφού δεν ήταν δυνατή στο σερβίς και έκανε κάποια αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στην αντίπαλό της να πάρει το προβάδισμα και να αποκτήσει ψυχολογία που είναι σημαντική σε μία τέτοια διοργάνωση.

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη επιχείρησε να κάνει την αντεπίθεσή της, όμως η Πέγκουλα ήταν πιο ψύχραιμη στις πιο κρίσιμες φάσεις του ματς και έτσι κατάφερε να φτάσει στους «8» και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμάζεται για τις επόμενες υποχρεώσεις της.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook