Όλα ανοιχτά για Τικίνιο και Ζάχαβι στον Ολυμπιακό

Ραγδαίες εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν στο θέμα του φορ στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Εράν Ζάχαβι πιέζει να έρθει στους Πειραιώτες και η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Τικίνιο.
Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στον Ολυμπιακό στο θέμα του επιθετικού.
Από τη μία υπάρχει το «ζεστό» ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο και από την άλλη ο Εράν Ζάχαβι πιέζει την διοίκηση της Αϊντχόφεν για να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Χθες στην Τουρκία ανέφεραν πως ο Ντέκο (πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Πόρτο και νυν μάνατζερ) πρότεινε τον παίκτη στα «καναρίνια» και κάπως έτσι ασχολήθηκαν μαζί του.
Από την άλλη, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δηλώνουν άγνοια για όσα λέγονται και γράφονται στην Κωνσταντινούπολη. Μένει να φανεί αν οι φήμες θα επισημοποιηθούν και αν θα φτάσει επίσημη πρόταση από τους Τούρκους στους Πειραιώτες.
Την ίδια στιγμή, υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Ζάχαβι, ο οποίος πιέζει τη διοίκηση της PSV να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης.
Οι Ολλανδοί έχουν ζητήσει από τον παίκτη να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έχουν πρόβλημα με τους επιθετικούς τους (είναι τραυματίες οι Βινίσιους, Ρομέρο), αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο στην παρούσα φάση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Light: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις κατηγορίες της ΕΣΑμεΑ για μισαναπηρισμό – “Όλη η ευθύνη, είναι απολύτως δική μου”
- Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα ο πατέρας μου» – Η φράση που εξόργισε τον Βασιλιά Κάρολο – Τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού
- Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από την έκρηξη και αμέσως μετά – «Έβαλε τη βόμβα και γύρισε να ελέγξει» η επικρατέστερη εκδοχή για την 39χρονη που σκοτώθηκε
- Σύσκεψη για τη βία στα ΑΕΙ: Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό και αστικό επίπεδο για τους παραβάτες
- Σέρρες: Νέα σύλληψη 67χρονου από τη Γεωργία για κατασκοπεία στο Στρατόπεδο Κλεισάρη
- «Η γη της ελιάς»: Η Αρετή δολοφονείται και συλλαμβάνεται ο Στάθης – Είναι αθώος ή ενοχος;
- Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook