Ραγδαίες εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν στο θέμα του φορ στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Εράν Ζάχαβι πιέζει να έρθει στους Πειραιώτες και η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Τικίνιο.

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στον Ολυμπιακό στο θέμα του επιθετικού.

Από τη μία υπάρχει το «ζεστό» ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο και από την άλλη ο Εράν Ζάχαβι πιέζει την διοίκηση της Αϊντχόφεν για να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Χθες στην Τουρκία ανέφεραν πως ο Ντέκο (πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Πόρτο και νυν μάνατζερ) πρότεινε τον παίκτη στα «καναρίνια» και κάπως έτσι ασχολήθηκαν μαζί του.

Από την άλλη, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δηλώνουν άγνοια για όσα λέγονται και γράφονται στην Κωνσταντινούπολη. Μένει να φανεί αν οι φήμες θα επισημοποιηθούν και αν θα φτάσει επίσημη πρόταση από τους Τούρκους στους Πειραιώτες.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Ζάχαβι, ο οποίος πιέζει τη διοίκηση της PSV να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης.

Οι Ολλανδοί έχουν ζητήσει από τον παίκτη να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έχουν πρόβλημα με τους επιθετικούς τους (είναι τραυματίες οι Βινίσιους, Ρομέρο), αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο στην παρούσα φάση.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook