Μετά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, οι πράσινοι στρέφονται από σήμερα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τις δυο σερί ακυρώσεις στις προπονήσεις, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης στην Αττική, αλλά και την αναβολή στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Παναθηναϊκός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο.

Ένα ματς, του οποίου το γήπεδο διεξαγωγής θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Μετά την κατάρρευση του στεγάστρου στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, οι πράσινοι θα αρχίσουν τις εργασίες για να επιδιορθωθεί η ζημιά. Ο σκοπός είναι το “τριφύλλι” να παίξει με τους Αρκάδες στο “σπίτι” του, με τις θύρες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να παραμένουν κλειστές. Σήμερα το πρωί θα γίνει η επιθεώρηση από ειδικό κλιμάκειο για την πλήρη εκτίμηση της ζημιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει προγραμματιστεί προπόνηση σήμερα το μεσημέρι, με την οποία θα αρχίσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι. Επί της ουσίας πρόκειται για μια προετοιμασία πιο…εντατική, αφού οι πράσινοι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν έχουν γυμναστεί τις τελευταίες ημέρες και θα πάνε στο ματς με μόλις τρεις προπονήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δουλέψει με τους παίκτες του και θα καταλήξει στον αντικαταστάτη του Λούκας Βιγιαφάνιες που θα εκτίσει την ποινή τεσσάρων καρτών. Ο Λούντκβιστ είναι ο πιθανότερος για να καλύψει το κενό, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook