Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και δύσκολες συνθήκες λόγω του χιονιού, η ομάδα του Ράσταβατς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες.

Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού οι «πράσινοι» είχαν, ως συνήθως, την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με άμεσο τρόπο την εστία του Τσιφτσή. Από την άλλη ο Αστέρας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε μόλις ένα σουτ από ατομική ενέργεια του Σόνι στο 10′. Στο 23ο λεπτό ήρθε η πρώτη σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Παλάσιος να περνάει τρεις αντιπάλους και να εκτελεί με την μπάλα όμως να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Δεκαπέντε λεπτά μετά, ο Αϊτόρ έκανε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό το οποίο πέρασε οριακά άουτ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, οι Αρκάδες απείλησαν με σουτ του Μουνάφο όμως ο Μπρινιόλι απέκρουσε με υπερένταση.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε. Οι ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες, όπως και το θέαμα. Ο παγωμένος και σκληρός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε ιδιαίτερα άλλωστε. Στο 74ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς με τον Μουνάφο να αποβάλλεται, ορθώς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα ψάχνοντας το γκολ που θα του χαρίσει το τρίποντο. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ανέβασαν την πίεση και έψαξαν την φάση που θα τους χαρίσει τη νίκη. Όμως, στο 81ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σάντσες. Παρόλα αυτά ο Μπαράλες ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90′ με τον Αϊτόρ όμως το γκολ ακυρώθηκε, ορθώς, για οφσάιντ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Καρλίτος, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Τασουλής (73’ Αλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Καπίγια (66’ Ριέρα), Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Σονί (73’ Μπαράλες).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook