Σαράντα ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Θύρας 7. Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», με συνθήματα για τα 21 θύματα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Άλκη.

Συμπληρώθηκαν 41 χρόνια από τη θλιβερή εκείνη μέρα που η πόρτα της θύρας εφτά δεν άνοιξε και παρέσυρε στο θάνατο 21 ανθρώπους. 21 ψυχές. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο Ολυμπιακός τιμάει τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε και φέτος στο μνημείο της τραγωδίας ένα λευκό τριαντάφυλλο αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων της θύρας εφτά και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πολύ όμορφο και συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από το Σάββατο κόσμος προσέρχεται στο μνημείο για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό σε μία κίνηση που προκάλεσε ανατριχίλα.

Μήνυμα με αφορμή τη θλιβερή επέτειο έστειλε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ποστάρισμα στα σόσιαλ μίντια. Το δικό της μήνυμα έστειλε και η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητώντας να μην υπάρξει άλλο αίμα στο ποδόσφαιρο.

Μια ημέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει και ο πόνος δεν σταμάτα.

To βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook