Μάρτινς: Ο Λοβέρα δεν προσαρμόστηκε – Θα δουλέψουμε πάνω στον Κάιπερς
O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους Μάξι Λοβέρα και Ούγκο Κάιπερς.
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωντσνατόπουλο για το “στοίχημα” του Μάξι Λοβέρα και την απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός για να εξελίξει το ταλέντο του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επανειλημμένα μιλήσει για την αξία του Αργεντίνου, ωστόσο ο Λοβέρα δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και να πάρει φανέλα βασικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε για πρώτη φορά τους παράγοντες της αποτυχίας του ταλαντούχου Λοβέρα στον Ολυμπιακό:
“Η ποιότητα του Λοβέρα ειναι αναμφισβήτητη, έχει πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στον Ολυμπιακό είχε θέμα προσαρμογής. Δεν προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα που λεγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε δυσκολίες να βρει χώροι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που διαθέτει παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον επαγγελματισμό του. Είχε άψογη συμπεριφορά, προσπαθούσε απεριόριστα. Ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να επιστρέψει πολύ πιο ώριμος και πιο έτοιμος. Θέλουμε να έχει πολλά παιχνίδια, θέλουμε να βρει χώροι να δείξει το πλούσιο ταλέντο του”.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς και τη συνέπεια που δείχνει στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες, καθώς σε έξι συμετοχές και μόλις 184′ αγωνιστικά λεπτά μετράει δύο γκολ και μία ασίστ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε για τον Βέλγο:
“Ο Κάιπερς είχε όντως υψηλό ανταγωνισμό με Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του, αλλά είχε και τον Σουντανί τον οποίο προσπέρασε. Είχε τρεις παίκτες μπροστά του και ήταν τέταρτος στη σειρά. Ο Σουντανί έπαιξε σαν επιθετικός, αλλά και σε άλλες θέσεις προσπαθώντας βρει παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα. Οι παίκτες θέλουν να βρίσκουν χώρο. Ο Κάιπερς έχει σπουδαίο χαρακτήρα και προσωπικότητα, δουλεύει πολύ και είναι χαρισματικός. Μας αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω του. Έχει ήδη κερδίσει τη θέση του σαν τρίτος επιθετικός με την αξία του. Σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Σφίγγεται η καρδιά μου»
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-0: Επίδειξη ισχύος με δέκα παίκτες απέναντι στην πρωταθλήτρια
- ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1:Με «λυτρωτή» Μύθου ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το πισωγύρισμα
- Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-1: Απέδρασε με Κόντρο και… βλέπει ψηλά!
- Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ο άνθρωπος πίσω από τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» , βασικός κατηγορούμενος στη μεγάλη απάτη – Οι τηλεοπτικές εκκλήσεις για δωρεές, τα ταξίδια και ο πολυτελής βίος (βίντεο)
- Λεβαδειακός – Άρης 3-0: Διέλυσε τους Θεσσαλονικείς και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη Super League
- Νατάσα Παζαΐτη: «Αν καθόμουν να δίνω σημασία σε όσα συζητούσαν, τότε δεν θα προχωρούσα» – Οι φήμες ότι είχε νοσήσει με καρκίνο (βίντεο)
- Έρχεται η κακοκαιρία «Agneta» τα επόμενα 24ωρα – Πού θα χτυπήσει με βροχές και καταιγίδες – Χάρτης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook