Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ με το 0-0 να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν πήραν τους βαθμούς που χρειάζονταν κόντρα στους φιλοξενούμενους που βρίσκονται πλέον στο -11 από τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μαντσίνι έβγαλε ωραία πάσα στον Καμαρά, που εκτέλεσε, με τον Πασχαλάκη να σώζει και ακολούθως ήταν η σειρά του Εντιαγέ να εκτελέσει όμως ο Μιχαηλίδης ως «από μηχανής Θεός» έδιωξε σε κόρνερ προ της γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 12′, όταν ο Άκπομ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή με «εξουδετερωμένο» τον Κουεστα, αλλά το σουτ του δεν βρήκε εστία.

Ο ΠΑΟΚ πίεζε ψηλά τον Άρη με αποτέλεσμα οι γήπεδουχοι να έχουν πρόβλημα ανάπτυξης και να χάνουν πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου.

Στο 25′ ο Άρης μετά από αντεπίθεση έφερε την μπάλα στα όρια της περιοχής με τον Ματέο Γκαρσία να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Πασχαλάκη που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο να αποκρούει εντυπωσιακά.


Μετά το πρώτο εντυπωσιακό μισάωρο του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Άρη. Στο 47′ ο Καμαρά έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά πλάσαρε άστοχα. Ευκαιρία έχασε όμως και ο ΠΑΟΚ στο 56′ με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν πήρε την τροχιά, που ήθελε ο Ολλανδός και έφυγε άουτ.

Στο 65′ ο Ματίγια εκτέλεσε κόρνερ, ο Σάσα όμως έχασε απίστευτη ευκαιρία στα όρια της μικρής περιοχής, καθώς η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κράτησε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη ευκαιρία και το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο.
Πηγή: sportime.gr/

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις