Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten έσπασε το αήττητο των ερυθρόλευκων. Ο Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 13΄, Καμαρά (52') και Γκάμα (79') τα γκολ των κίτρινων.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άρης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten. Οι κίτρινοι επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού και έσπασαν το αήττητο των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα. Ο Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 13΄, Καμαρά (52′) και Γκάμα (79′) τα γκολ των κίτρινων.

Ο Χέρμαν Μπούργος συνέχισε το νικηφόρο του σερί στους κίτρινους, καθώς έχει το 3/3. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, ωστόσο οι κίτρινοι ανέβασαν ρυθμό και με ένα καλό β’ μέρος έκαναν την ανατροπή.
Όσον αφορά στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός παραμένει στους 65 πόντους στην κορυφή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Άρης τερμάτισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 4η θέση με 45 πόντους.

Ο Άρης έκανε την ανατροπή

Ο Άρης στο β’ μέρος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα νωρίς στο 52ο λεπτό μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να ισοφαρίσει. Ο Εντιαγέ στην κορυφή της περιοχής, έπειτα από ωραία μπαλιά, έψαξε τον Καμαρά που έκανε κίνηση από τα δεξιά. Ο επιθετικός του Άρη βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ και τον πλάσαρε για το 1-1, με τους κίτρινους να χτίζουν ωραία την επίθεσή τους από τα μετόπισθεν.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είχαν την κατοχή. Κυκλοφορούσαν την μπάλα, προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί και κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους τους ερυθρόλευκους. Στο 66ο λεπτό ο Βαλμπουενά πέρασε στη θέση του Ροντρίγκες, με τον Μαρτίνς να μην είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του. Ο Άρης προχώρησε επίσης σε αλλαγές με Πάλμα και Γκάμα να περνούν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία. Οι ερυθρόλευκοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά, ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε αφύλακτος μπροστά από τον Κουέστα, αλλά δεν έπιασε το σουτ, όπως θα ήθελε με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Άρης μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο πιο έξω από την περιοχή στο 79′. Πέρασε την μπάλα από το τείχος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στην δεξιά πλευρά του Βατσλίκ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 88ο λεπτό ο Φαντιγκά έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Έτσι, το 2-1 υπέρ του Άρη έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης.


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Αραμπί

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-2-3-1. Ο Κίτσος ξεκίνησε βασικός, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Παράλληλα, ο Άρης είχε μονάχα μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτή του Σάκιτς που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Σούντγκρεν. Οι κίτρινοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Άρης στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν εκείνος που είχε την κατοχή. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που απέκτησε προβάδισμα στο 13ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός άνοιξε με τον Εμβιλά την άμυνα του Άρη. Από τα αριστερά, το παιχνίδι των ερυθρόλευκων μεταφέρθηκε στα δεξιά. Ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουέστα έκανε μία κακή έξοδο, ο Αραμπί την εκμεταλλεύτηκε και με το κεφάλι σκόραρε.

Το πρώτο μέρος είχε λίγες ευκαιρίες, με τον Άρη να προσπαθεί να βρει κάποια απάντηση. Στο 42′ ο Μαρτίνς πέρασε και τον Ζοάο Καρβάλιο εκτός, με τον Μαντί Καμαρά να τον αντικαθιστά. Στο 45′ ο Καμαρά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Βατσλίκ. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε, καθώς σύμφωνα με διαιτητή και VAR ο παίκτης του Άρη ήταν εκτεθειμένος. Λίγο νωρίτερα, έπειτα από λάθος στην άμυνα των κίτρινων, ο Αραμπί βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα, αλλά δεν τελείωσε τη φάση.

Πηγή: www.sport24.gr/f

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook