Με δύο γκολ του Παλάσιος μέσα σε τρία λεπτά ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο εκτός έδρας και έδειξε πανέτοιμος ενόψει των playoffs και της μάχης για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Παλάσιος να πετυχαίνει και τα δύο γκολ του τριφυλλιού μέσα σε τρία λεπτά και οι πράσινοι έδειξαν πανέτοιμοι για την μάχη των playoffs και τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αν και σοτ πρώτο μέρος έδειξαν μεγαλύτερη θέληση στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να κόψουν τους πράσινους.

Στα θετικά για τους πράσινους εκτός της νίκης επί του Ατρόμητου ήταν η επιστροφή του Κουρμπέλη στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον αρχηγό να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε μήνες. Επίσης τα δύο τέρματα που έβαλε ο Παλάσιος και έφτασε τα δέκα και πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του τριφυλλιού τον Καρλίτος ενώ στα θετικά και το διπλό που έκανε το τριφύλλι σε μια δύσκολη έδρα που τον βάζει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα playoffs.


Επίσης οι πράσινοι μπόρεσαν και ξεπέρασαν και το… σοκ από το χαμένο πέναλτι του Αϊτόρ στο 56′ της αναμέτρησης.

Παλάσιος και πάλι Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πετάξει ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο όντας καλύτερος και με ηγέτη και σκόρερ των Παλάσιος έφτασε σε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι στο 56′ με τον Γκατσίνοβιτς να ανατρέπεται από τον Γιαννιώτη.

Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι δεν είχε να παρουσιάσει πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να έχουν μια ελαφρά υπεροχή μέχρι την περιοχή των πράσινων αλλά χωρίς να την εκμεταλλευτούν και προσπαθούσαν κυρίως με μακρινά σουτ να βρουν στόχο αλλά και τα τέσσερα εξ αυτών δεν βρήκαν εστία.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός απείλησε τρεις φορές αλλά οι δύο τελικές που είχε στην εστία και δη η δεύτερη με τον Παλάσιος ήταν τέτοια που θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Γκατσίνοβιτς έδωσε στον Παλάσιος που βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε το σουτ το οποίο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις